Caixa Popular i el Col·legi d’Administradors de Finques de València-Castelló, signen un conveni de col.laboració

El director de Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, i el president del Col·legi, José Sales, han estat els encarregats de formalitzar la col·laboració, en una signatura en la seu del Col·legi a València.

 

El Col·legi d’Administradors de Finques de València-Castelló i Caixa Popular, signen una aliança de col·laboració per facilitar la gestió econòmica financera dels col·legiats.

La principal entitat financera valenciana ha dissenyat productes i servicis exclusius per als col·legiats i per a les comunitats que aquests gestionen. Entre els quals destaquen un compte sense comissions, una auditoria de segurs gratuïta o una línia de finançament en condicions avantatjoses, entre uns altres.

Amb l’objectiu d’oferir uns servicis financers més directes i adaptats a les necessitats dels administradors de finques pertanyents al col·legi, Caixa Popular ha obert un punt d’informació en les instal·lacions del Col·legi, situat en la Plaza Crespins, 3 de València; amb horari de 10h a 14h de dilluns a divendres.

Des d’aquest lloc, en el qual està al capdavant Inma Cavero de Caixa Popular, s’informarà de manera presencial, a tots aquells col.legiats, o qualsevol persona relacionada amb els seus despatxos, que vagen a la seu del Col·legi i sol·liciten informació. També s’oferirà atenció telefònica o digital.

Caixa Popular des del punt d’informació comunicarà i informarà a tots els col.legiats dels avantatges que els pot oferir per facilitar les gestions financeres de la seua activitat professional i particular gràcies al conveni en vigor entre dues entitats.